Tjänster

Våra lastbilar är byggda för att kunna vara mångsidiga och klara många olika uppdrag samtidigt. Dem är alltid välutrustade för att klara dagens behov i en snabb utvecklande industri.

Vi tycker att det är viktig att ha en balans i en kranbil i Stockholm att kunna lyfta tung men samtidigt lasta mycket. Våra fordon är väl genomtänkta och byggda för att klara båda så vi kan erbjuda effektivare transport lösningar.

Alla våra kranbilar i Stockholm håller senaste miljökravet. Effektivare transporter, kunnig och miljömedvetande personal, miljövänligbränsle, utrustning som påverkar miljön minst är några av många saker som vi kan nämna.

Lyft och Transport Lösningar

Container Transport

Container Transporter

Container transport. Normalt rymmer flaket en 20-fots eller 2 10-fots containrar. Vi kan även ordna bod transporter.

ställning transport

Ställnings Transporter

Med vår kranväxlare går det även att transportera  byggnadsställningar. Vi utför många ställnings transporter med vår kranbil i Stockholm och gränsliggande städer.

Lyft av soffa med kranbil stockholm

Lyft av Bänkskiva och Möbler

Vi utför även lyft av bänkskiva och andra möbler till ex. lyft av soffa med vår kranbil i Stockholm.

Gripskopa med Kran

Kranbil Med Skopa

Vi har även gripskopa till vår kranväxlare. Vi kan hämta och leverera olika material med vår kranbil med skopa. Det är en grip-skopa som går att ta av gavlarna för att kunna använda för olika uppdrag. Kranbil med skopa är ett bra verktyg för många olika uppdrag där man inte kan tippa materialet eller inte får in en grävmaskin som kan lägga ut materialet. Med vår kranbil med skopa hämtar vi även upp ris, schakt, asfalt, byggavfall osv.

Tung Avstängning

Tung Avstängning

Vi utför trafikavstängning med olika material och metoder. Vi transporterar och lägger ut tungavstängning efter önskad och godkänd TA-plan.

Hyra kranbil stockholm ställning

Montering Med Kran

Vi utför många olika monteringsarbeten med kran. Det kan vara allt från trafikskyltar, gatubelysning, bygghissar, väderskydd, takstolar, hus moduler osv.

stockholm maskin transport

Maskin Transport

Vi utför olika maskintransporter. Även med vår kranväxlare som kan båda lyfta maskinerna med kranen eller lasta maskiner med lastväxlaren.

Hämta Säck Kranbil

Säckar

Vi utför många olika säck hämtningar / leveranser med vår kranbil. Vi kan leverera säckar med material i som jord, sand, grus, singel, stenmjöl, bärlager osv. Vi hämtar säckar med byggavfall, isolering, betong, schakt, brännbart m.m. en del av dem åker till tippen medans en del åker till återvinningen beroende på hur bra dem är sorterat och vad dem innehåller.

Tippa lastbil Stockholm

Tipp Lass

Vi kan leverera material i flaket i önskad mängd och tippa där ni önskar. Det kan vara allt från asfalt, grus, schakt, bärlager, singel, sand, jord osv. Vi kan även bortforsla material och tippa.

Kontakta Oss

Kontakta oss gärna om ni har några funderingar eller vill ha en prisuppskattning av ett uppdrag. Du kan även nå oss på sociala medier!