Om Oss

Vi är ett åkeri som har kranbilar och är beläget i Stockholm. 

Efter flera år i branschen har Björn Jan Ögutcen grundat Svelands Lyft & Transport AB med en vision för effektivare och säkrare transporter med mindre miljöpåverkan. Med mångsidiga lastbilar och kunnig personal vill vi ge våra kunder allt-i-en service.

 

Svelands Lyft & Transport

Björn jan Ögutcen

Kranbilsförare/ Ägare

Lastbil med gripskopa

För att kunna leverera en bättre och säkrare service till våra kunder följer vi många riktlinjer.

Vi har även alkohol-lås i alla våra fordon och har noll tolerans mot alkohol och droger i arbetsplatsen eller i trafiken.

Vi medverkar i ett samhälle för alla. Därmed ingen diskriminering varken tillåts eller accepteras. Vi tycker att alla är jämlika och har samma rättigheter och skyldigheter.

Med kranbilar som vårt verktyg vill vi erbjuda våra kunder ett fordon som kan utföra många olika uppdrag i samma arbetsplats så kunden slipper boka olika företag med olika fordon. Vi minskar samtidigt miljöpåverkan i o med att vi utför uppdraget med samma fordon som redan är på plats och kunden slipper massa stress och letande.

Alla våra fordon håller senaste miljökravet och vi som företag försöker alltid använda så mycket miljövänlig utrustning som möjligt, allt från bränsle till våra verktyg och redskap.

Kranbil Stockholm
Container Transport Stockholm

Med våra fordon som är mångsidiga och välutrustade kan vi utföra många olika uppdrag. T.ex. maskintransport, ställning transport, schakt, grus och liknande material transporter, lyft på plats så som hög/lång lyft och montage arbeten, container transport, osv.

Vi har även gripskopa till kranen så vi kan skopa ut eller hämta upp material. Med vår kranbil med skopa kan vi även hämta / leverera schakt, grus, jord, bärlager, sand osv. i säckar eller önskad mängd i flaket och kan tippa eller skopa ut.

Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss!

Kontakta Oss gärna så löser vi era behov!

Kontakta Oss

Kontakta oss gärna om ni har några funderingar eller vill ha en prisuppskattning av ett uppdrag. Du kan även nå oss på sociala medier!