Integritetspolicy

Vi på Svelands Lyft & Transport AB strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter  på ett varsamt och ansvarsfullt sätt. Din personliga integritet är viktigt för oss. I denna policy förklarar vi hur och vilken slags information Svelands Lyft och Transport AB samlar in, använder, underhåller och avslöjar.

Vår webbsida adress är https://svelandstransport.se.

Vilka personuppgifter samlar vi och hur vi behandlar de?

Personuppgifter är alla uppgifter om en levande fysisk person som direkt eller indirekt kan kopplas till den personen. Det handlar inte bara om namn och personnummer/organisationsnummer utan även om till exempel bilder och e-postadresser. Krypterade uppgifter och olika slags elektroniska identiteter (t.ex. IP-nummer, webbadress) är personuppgifter som kan också kopplas till fysiska personer.

De personuppgifter om dig som kund namn, e-postadress, adress, samt telefonnummer och organisationsnummer/personnummer kommer att behandlas bara samband med dina beställningar av våra tjänster. Vi sparar aldrig dina personuppgifter längre än vad som är nödvändigt för respektive ändamål.

Eftersom vi fakturerar via en lastbilscentral delar vi era fakturerings information med de och det är deras ansvar att lagra era uppgifter enligt bokföringslagen och EU ländernas Dataskyddsförordningen. Vissa uppgifter i bokföringen behöver på grund av lagstiftning i Sverige sparas minst sju år.

Användningen av uppgifterna kan innebära samkörning med andra register, samt att dina personuppgifter överförs till, och behandlas av, andra bolag inom Svelands Lyft & Transport AB koncern samt Svelands Lyft & Transport AB:s samarbetspartners i ovan nämnda syften i enlighet med gällande lagar och regler. Uppgifterna kan även komma att samköras eller delas med myndigheter eller våra samarbetspartners för t.ex. tryck och distribution (t.ex. följesedel, fraktsedel, transportsedel osv.), samt betalningsförmedlare och kreditföretag för betalning, fakturering eller kreditupplysning.

Genom att besöka denna webbsida era IP-adress är automatisk registrerad för att mäta visning frekvens. Vi på Svelands Lyft & Transport samlar bara nödvändiga personliga uppgifter via vår webbsida genom cookies i syfte att identifiera dig som besökare, kunna återkoppla och fullfölja våra åtaganden gentemot dig men också även i syfte att förse dig med relevant information och marknadsföring samt för att förbättra Webbplatsen.

Vi på Svelands Lyft & Transport AB använder annonstjänster av Google. Du kan läsa mer om Googles behandling av data här.

Cookies

Svelands Lyft & Transport AB:s webbplats använder cookies . Cookies är små textfiler som lagras på besökarens enhet som möjliggör följa vad besökaren gör på webbplatsen. 

Sessionscookies är en tillfällig cookie som upphör när du stänger din webbläsare eller enhet.Varaktiga cookies är cookies som ligger kvar på din dator tills du tar bort dem eller de går ut. Förstapartscookies är cookies som sätts av webbplatsen du besöker. Tredjepartscookies är cookies som satts av en tredjeparts webbplats. Hos oss används dessa i första hand för analyser, t.ex. Google Analytics.

Vi använder cookies för att förbättra webbplatsen för besökaren t.ex. genom att anpassa webbplatsen efter besökarens önskemål, val och intressen så att du får reklam som är relevant för dig. Cookies även används bland annat i syfte för att kunna registrera statistik över användandet av Webbplatsen.

Genom att godkänna denna policy eller genom att använda denna webbplats samtycker du till behandlingen av cookies enligt vad som sägs här. Om du inte accepterar att cookies används kan du stänga av cookies i din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en fråga varje gång svelandstransport.se försöker placera en cookie på din enhet. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade cookies raderas, se webbläsarens hjälpsidor för mer information. Du kan när som helst radera cookies manuellt från din hårddisk.

Notera att om du väljer att inte acceptera några typer av cookies kan funktionaliteten komma att begränsas på webbplatsen.

Länkar

Vår webbplats innehåller länkar och information om tredje parts webbplatser. Vi har ingen kontroll över, och är inte ansvariga för, andra webbplatsers integritetspolicy och behandling av dina personuppgifter.

Dina Rättigheter

Du har enligt personuppgiftslagstiftning rätt att en gång per kalenderår gratis, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter som behandlas om dig, oavsett hur dessa samlats in. Du har också rätt att begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. Vidare har du också rätt att begära radering av dina uppgifter i våra system under förutsättning att uppgifterna inte längre är nödvändiga för det/de ändamål de samlats in och/eller behandlats. I vissa fall har vi rätt att neka din begäran då det finns legala skyldigheter som hindrar oss från att omedelbart radera vissa personuppgifter. Dessa skyldigheter kommer från bokförings- och skattelagstiftning, men också från konsumenträttslagstiftning.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Personuppgiftsansvarig

Svelands Lyft & Transport AB , org. nr 559214-0353 med adress 127 34 Stockholm, Sverige , är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter på denna webbplats.

Kontaktuppgifter vid frågor om dataskydd

Svelands Lyft & Transport AB

Vita Liljans Väg 64  | 127 34 Stockholm

0046 071 83 71

svelandstransport@gmail.com

Svelands Lyft & Transport AB  förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna Integritetspolicy när som helst i tiden i den utsträckning ändringarna är nödvändiga för att åtgärda störningar eller för att uppfylla nya legala eller tekniska krav. Den senaste versionen av integritetspolicyn finns alltid tillgänglig på denna sida.

Genom att använda den här webbplatsen anger du att du accepterar denna policy. Om du inte godkänner denna policy, använd inte vår webbplats. Din fortsatta användning av sajten efter publicering av ändringar av denna policy anses vara ditt godkännande av dessa ändringar.

Senast uppdetarad den 21.09.2020